### How to make final result (annual) for Classes 1st to 8th for 2015-16

 Schedule of Assessment 2015-16 for Classes I-VIII Assessment Type Classes 1st to 2nd Classes 3rd to 8th Total Marks Time duration Total Marks Time duration Monthly Assessment 10*7=70 45 Minutes 20*7=140 marks (20 marks per month test*7tests=140) 60 Minutes Half Yearly Assessment 20 60 Minutes 40marks 90 Minutes Annual Assessment 30 75 Minutes 80 marks 120 Minutes CCE Marks 50 40 marks (work book=20, Class room participation=10, Attendance=10 Final Result Monthly Assessment Marks (10*7/7) = 10 Half Yearly Assessment Marks (20/2) = 10 Annual Assessment Marks (30) = 30 Total Assessment Marks = 50 CCE Marks = 50 Total Marks = 100 Convert 140 to 20 by dividing 7 Monthly Assessment Marks (20*7/7) = 20 -------------- Convert 40 to 20 by dividing2 Half Yearly Assessment Marks (40/2) = 20 ---------------- Convert 80 to 40 by dividing2 Annual Assessment Marks (80/2) = 40 ======== Convert 40 to 20 by dividing 2 CCE Marks (40/2) = 20 Total Marks = 20+20+40+20=100
See performa below to make this calculation understand.

Download this perfoma one sheet contain 4 student result (Two sheet are there one for 1st 2nd, next sheet for 3rd 4th 5th class)

Final result format for 1st and 2nd class
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Result format for 3rd 4th 5th class

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

How to prepare annual result